О нама

ВКПАК је компанија за машине за паковање специјализована за производњу, производњу, продају и постпродајне услуге. Компаније се придржавају пословне филозофије „квалитета опстанка, угледа и развоја“. Произведена аутоматска машина за паковање има карактеристике разумног дизајна и лаког рада. Производи се широко користе у прехрамбеној, хемијској, дневним потрепштинама, деловима хардвера и другим индустријама амбалаже. Компанија се ослања на дух "добре вере". Пионирски и иновативни, посвећени пружању одличних машина и опреме за паковање, стварању вредности за купце и расту са вама.

На основу принципа "центрираног на купца", успоставили смо дугорочно пријатељско партнерство са нашим купцима са модерним менаџментом, висококвалитетним производима, разумном ценом, свеобухватном постпродајном услугом и добром репутацијом како бисмо обезбедили квалитет за већину произвођача разумни трошкови производа.

Компанија је посвећена изградњи тима који има солидарност, научну поделу рада, прећутну сарадњу, органску комплементарност, комуникацију, висок морал и ефикаснији рад. Изградите одличан тим са иницијативом, размишљањем и сарадњом.

Фацтори Виев

Наш тим