Машина за паковање мале кесице течне пасте

Машина за паковање кесица је дивна мала машина за паковање кесица. Широко се користи за сос, кафу, житарице, шампон, кечап од парадајза, сок, џем, палмино уље, воду као и друге производе од пића. Брзо пуњење и заптивање, Синда може прилагодити најбољу машину за паковање кесица за вас.

ВКПАК машине за паковање кеса су популарне за паковање различитих стилова кесица, као што су 3-страни заптивач, 4-страни заптивач, кесица за паковање и ванземаљска кесица. Одлични смо у машинама за пуњење кесица које нису ограничене на машине за паковање течних кеса, машине за пуњење кесица гранула, машине за паковање кесица у праху итд.

Мултифункционалне и потпуно аутоматске, ВКПАК машине за паковање кесица могу да реализују аутоматску израду кесица, мерење, пуњење и затварање, штампање датума, сечење и бројање. Доступни су и пакети за лако цепање и ланчиће.

Са типовима машина за паковање кеса које имају различите обрасце паковања и заптивања, ВКПАК аутоматска машина за паковање кеса је најмоћнија машина за пуњење и заптивање кеса за вас.

ДетаљиПараметарВидеоАпликација
  • Ова машина има један сет уређаја за заптивање вертикалних врућих ваљака, један сет уређаја за заптивање хоризонталних врућих ваљака и један сет уређаја за заптивање хоризонталног хладног ваљка. Усвојено је роло заптивање: Вертикално заптивање је узорак шаховске табле са отпорношћу на цурење, док је хоризонтално заптивање узорак шаховске табле (или обичан печат) са отпорношћу на цурење.
  • Купац може да изабере магнетну пумпу за течност са слободним протоком, Хибар пумпу за равномеран вискозни производ, клипну пумпу за неравномерну вискозну течност и Ротари пумп® за континуирано пуњење равномерног вискозног производа. Постоје три врсте функција сечења: обично сечење, сечење зубом пиле и перфорација сечење.Ова машина је такође опремљена зарезом за кидање за практично отварање вреће.
  • ПЛЦ контрола, екран осетљив на додир приказује статус рада.
  • Вертикална заптивна јединица коју покреће мотор променљиве фреквенције, остварује бесконачно подешавање брзине паковања унутар номиналног опсега.
  • Хоризонтална заптивна јединица коју покреће серво мотор, остварује бесконачно подешавање дужине вреће унутар номиналног опсега. Дужина вреће се може подесити на екрану осетљивом на додир, а подешавање дужине је лако и практично.
  • Интелигентни систем за контролу позиционирања фотоћелија са функцијом аутоматског позиционирања прве вреће. Уклоните утицај ометања сигнала узрокованог ненормалним узорком ока и лошим отиском филма, да бисте осигурали стабилан рад.
  • Функција аутоматског подешавања за неефикасно сечење, решава проблем вишеструког подешавања машинског заустављања и отпада филма, побољшава радну ефикасност и обезбеђује добар изглед врећа.

Машина за паковање течне пасте-кесице

СтавкаСпецификација
Дужина45-180мм
Ширина30-95 мм (3-страна заптивка) 35-100 мм (4-страна заптивка)
Капацитет пуњења0,5-60 млмл (г)
Брзина паковања100-200 ком у минути
Снага3кв/ АЦ380В
Димензија1400*1000*1850 мм (Д*Ш*В)
Тежина450кг
ТежинаПЕТ/АЛ/ПЕ, ПЕТ/ПЕ, ОПП/ЦПП итд. композитни филм
Параметри филмске ролнеСпољни пречник≤400; Унутрашњи пречник φ75
Стандардни уређај за пуњењеМагнетна пумпа / Хибар пумпа / Клипна пумпа / Ротациона пумпа
Стандардна метода резањаОбично сечење, сечење пилама, сечење перфорација
Опциони уређајТермални штампач, штампач, сензор нивоа, двослојни резервоар, мешалица, излазни транспортер
Ова машина је дизајнирана за аутоматско паковање течног, вискозног соса и пасте материјала, заптивке усвајају методу три или четири бочне заптивке, према различитим материјалима, материјали за паковање усвајају различите уређаје за дозирање за убризгавање у вреће. Методе одсецања могу користити сваки од равних ножева, назубљених ножева, ножа за означавање тачака према захтеву. И опремљен уређајем за лако отварање врећа за резање.

Ова серијска механичка открића усваја ПЛЦ контролни систем са двоструком фреквенцијском конверзијом високих перформанси, кроз „дијалог човек-машина“, чине да подешавања за замену производа постану једноставна, тачна и стабилна, енглески интерфејс чини операције подешавања једноставним, интуитивним и поузданим.
Течна-паста-кесица-машина за паковање-6